Holdbeskrivelse

A full body workout that´ll shape and tone your body…
BODYSTEP fra Les Mills består af intensiv step og styrketræning i holdsalen.
ALLE kan deltage så få meldt dig til NU!

“THE ORIGINAL BARBELL CLASS” – Timen der styrker, toner og trimmer din krop. Effektivt, hurtigt og inspirerende.
Vi bruger vægtstænger samt egen kropsvægt. Alle kan deltage på BODYPUMP™ da øvelserne tilpasses i både vægt og udførsel.
BODYPUMP™ programmet er ens i 3 måneder ad gangen og undervises af LesMills certificerede instruktører.

LES MILLS BARRE™ er en moderne version af klassisk ballet træning.
Styrke og elegance er målet i en træningsform som på mange måder er komplet.
LES MILLS BARRE™ kører med samme program i 3 måneder ad gangen.
Alle kan få glæde af vores nye skud på holdstammen i et format der både toner, styrker og øger din kondition på bare 30 min.
LES MILLS BARRE™ undervises af Les Mills certificerede instruktører med baggrund i ballet og dans.

Sjovt, udfordrende og effektivt. Step er primært konditionstræning. Vores instruktører laver deres egen koreografi og ingen timer er ens. Vi har steppet siden 1999 og vi lærer gerne dig at være med.

We don´t sweat – we sparkle!

CROSSDANCE™ er et dance fitness koncept baseret på moduler med Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

Vores CROSSDANCE™ instruktører har fuld frihed til at sætte sit eget præg på timen, så du vil aldrig helt vide hvad du skal igennem.
Fed musik, høj energi…CROSSDANCE™ er stærkt vanedannende.

Aerobicgården er uddannelsescenter for CROSSDANCE™.

Indendørs cykling på spritnye BodyBike Smart+ cykler.

Timerne er bygget op efter længde, temaer, teknologi og til en hvis grad sværhedsgrad. Skulle du opleve at være kommet med på et hold der føles for hårdt eller svært, så tag fat i instruktøren der vil holde øje med dig og give alternativer undervejs. Det er dig og din træning det handler om, altid!

Herunder en oversigt over de forskellige Cycling timer

Intro Cycling er stedet at starte hvis du aldrig har siddet på en spinning cykel før. Teknik og indstilling af cykel er i fokus i modulet som varer 25 min.
Cycling 2 er det oplagte valg hvis du ønsker en kortvarig og effektiv træning. Cycling 2 varer 40 min.
Cycling 3 er til dig der er i form og kan lide at blive presset. Timen er intensiv og varer 55 min.
Intelligent Cycling giver dig det fulde overblik på vores biograflærred. Du ved hele tiden hvor hårdt, hvor længe, hvad der kommer efter og hvornår er vi i mål.

BodyBike Training App og Intelligent Cycling er ny teknologi der gør det muligt for dig at træne som en professionel.
Alle dine træningsdata lagres på din mobil. Watt måling er nøjagtig og direkte sammenlignelig. Efter træning ved du hvor hårdt du har arbejdet, hvor længe og på hvilket niveau. Du kan selv foretage Watt test da programmet ligger i BodyBike Training.
Vi kører også Watt test som en del af Cycling programmet. Og vil meget gerne have dig med, så hold øje med hvornår de afvikles.

Du finder App´en til vores BodyBike Smart+ cykler herunder. Skriv “Bodybike” i søgefeltet og download App´en.

GooglePlay

Appstore

Vi kører på Bodybike smart+, husk at downloade vores app, så du får mest muligt ud af timen. Watt tests køres regelmæssigt på timerne, så du kan følge udviklingen i din træning.

CrossFit træningens formål er at udvikle den komplette atlet.
Træningen der mixer øvelser fra gymnastikken, vægtløftningen og sprinterens verden.
CrossFit er benhård og samtidig enkel og lige til at gå til.
Alle øvelser kan og bliver skaleret til den enkelte, men forvent at blive presset til dit absolutte yderste når Pernille Christensen svinger CrossFit staven.

STRONG BY Zumba® – Glem alt om at tælle gentagelser. Zumba® er medrivende og inspirerende træning med rødder i den latinamerikanske dans.
ALLE kan deltage i Zumba®. Hver enkel dans indeholder kun få trin kombinationer og hele træningen er bygget op omkring GLÆDE, INTENSITET og MUSIK.
Så trænger du til et skud energi så er Zumba® timen du SKAL med på.
Anette, Pernille og Pia er tidligere Duracell kaniner, så du har garanti for høj energi, smittende humør og medrivende Zumba® timer.

5 ugers forløb på lukket hold. Er du ude af form og vejer for meget er det holdet for dig. Ugentlig vejning, peptalk, manual og 10 træninger er midlet til en hæderlig grundform

Ryg/Mave holdet er til dig der vil styrke ryg, core, mave og talje. Timen ledes af Kirsten Hoel der er særdeles kompetent på området.
Så har du udfordringer med din ryg, holdning og generelle corestyrke er mave/ryg holdet skræddersyet til dig.

Kontrol og kropsstyrke er nøgleord i den klassiske Pilates træning. Fokus på kroppens kernemuskulatur og det at alle bevægelser udspringer fra kroppens centrum. Træningen består af faste opvarmningsøvelser og går så over i styrkeøvelser med egen kropsvægt hvor der er fokus på kontrol. Pilates styrker din “core” og giver kropsbevisthed, der kan overføres direkte på andre træningsformer.

Cirkeltræning med fokus på intensitet og god teknik. PowerCircle er en klassisk træningsform som er enkel at gå til. Alle arbejder på eget niveau og timen kan derfor bruges af alle.

Bevægelighed er en af de vigtigste faktorer for at kunne bruge kroppen optimalt gennem hele livet. Timen er bygget op med en rytmisk del der udfordrer og øger din bevægelighed og balance, samt en udspændings del med smidighed som fokus.